Ingredienser:
- 500 g hakker kalv/flæsk
- 200 g hakket okse, kan være mere
- 1 revet løg
- 2 dl havregryn
- 1-2 æg
- Herbes de Provence, timian
- Salt/peber
170 grader varmluft, 35 minutter
Ingredienser:
170 grader varmluft, 35 minutter
Familiebaseret opskrift. Til en bradepande i bagepladestørrelse skal der laves dobbeltportion. Kagen er velegnet til frysning.
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Æg og sukker piskes grundig til æggesnaps. Alle tørvarer blandes i melet. Squash, melblanding og nødder vendes/røres i, og dejen hældes i en bradepande el. lign.
Bagetid 45 min. ved en ovntemperatur på 180 – 200 °C.
Evt. pynt: 200 g (svarer til en stor bradepande) god mørk chokolade hakkes groft og drysses over kagen, når den kommer ud af ovnen – og fordeles med nænsom hånd over kagen, når det er smeltet.
Ualmindelig god fornøjelse 🙂
Kilde: Kollega hos Miljøstyrelsen “fra svigermor Bodil“.