Tomat-flødesauce

Lækker, nem pastasauce. Server til din yndlingspasta.

Server evt. med kyllingebryst stegt i gryde under låg ved lav til middel varm i 15 minutter i alt – drys med salt undervejs. Skær i skiver.

1 pose skyllet spinat svitset med god olivenolie, hvidløg og drysset med parmesan er også lækkert som tilbehør.

Ingredienser:

  • 4 tomater i grove tern
  • 1 dl piskefløde
  • 1 løg skåret i tynde både
  • 2 fed hvidløg, hakket
  • Din yndlingspasta, salt, peber, parmesan
  • Evt. kyllingebryst og spinat

Fremgangsmåde:

Svits løg til de får farve. Tilsæt tomater og svits videre til de er let møre. Tilsæt piskefløde og kog op. Lad det simre til saucen er kogt lidt ind. Smag til med salt og sort peber.

Top saucen ovenpå friskkogt pasta. Drys evt. med parmesan.

Kilde: Inspiration fra http://Aarstiderne.com

Print Friendly, PDF & Email