Confiterede andelår med kål og ovnfritter

Ingredienser:

Bagekartofler og rodfrugter:

Skur bagekartofler, pastinakker og gulerødder. Skær dem i både og vend dem med olie, salt, peber og evt. timian. Kom dem på en bradepande med bagepapir og bag dem gyldne i ovnen i ca. 35 minutter.

Kål:

Snit kålen i skiver og pil løg.

Andelår:

Pak andelårene ud af posen, læg dem i et fad med skindet opad og fordel sky og fedt fra posen i fadet. Bag dem i ovnen i 15-20 minutter, til de er gennemvarme og sprøde i skindet.

Sauter løg og kål i en tykbundet gryde i lidt olie, 8-10 minutter. Tilsæt lidt af skyen fra de confiterede andelår og smag til med salt, peber og lidt eddike.

Servér de sprøde andelår med ovnfritter og kålsauté.

Kilde: Aarstiderne

Print Friendly, PDF & Email