Pastasalat med bacon og mild karrydressing

Nem og fleksibel pastasalat. Skift eventuelt grøntsager ud efter udbuddet i supermarkedet.

Creme fraiche og yoghurt kan erstattes med mayonnaise, men brug så kun ca. halv mængde.

Ingredienser (5 personer):

  • Pastarør, ca. 100 g pr. person
  • Tomater, 1 pr. person, skåret i små tern
  • Agurk 1-2 stk., skåret i små tern, alternativt skæres agurk som stænger til gnavegrønt
  • 1 pose babyspinat. Kan f.eks. erstattes med broccoli, peberfrugt.
  • Bacon, i tern, sprødristet
  • Creme fraiche, 1,5 dl
  • Yoghurt naturel, 1,5 dl
  • Madraskarry
  • Olivenolie
  • Salt

Fremgangsmåde:

Rist bacon, kom vand over til pasta, skyl grønt.

Kog pasta.

Mens bacon steger og pasta koger kommes tomat og agurk i skåle til topping. Put sprødstegt bacon i skål til topping, fjern overskydende fedt, men gem lidt. Svits spinat på panden.

Vend pasta med spinat.

Rør creme fraiche og yoghurt sammen med karry og smag til med salt. Server dressingen i en skål på bordet til topping, eller vend dressingen med pasta før servering.

Server pasta med topping af grøntsager og sprødstegt bacon.

Kilde: Inspiration fra Aarstiderne.com